undergraduate thesis
INFLUENCE OF DIFFERENT MACERATION TIME ON SENSORY CHARACTERISTICS OF WALNUT LIQUEUR

Marija Kristić (2018)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Kristić, M. (2018). UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267

Kristić, Marija. "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267

Kristić, Marija. "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267

Kristić, M. (2018). 'UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 27 June 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267

Kristić M. UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2018 [cited 2019 June 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267

M. Kristić, "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267