Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
DETERMINATION OF BASIC CHEMICAL PARAMETERS IN PORK SAUSAGES

Ana Marija Nujić (2018)
Polytehnic in Pozega
Cite this document

Nujić, A. M. (2018). ODREĐIVANJE OSNOVNIH KEMIJSKIH PARAMETARA U TRAJNIM SVINJSKIM KOBASICAMA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:805599

Nujić, Ana Marija. "ODREĐIVANJE OSNOVNIH KEMIJSKIH PARAMETARA U TRAJNIM SVINJSKIM KOBASICAMA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:805599

Nujić, Ana Marija. "ODREĐIVANJE OSNOVNIH KEMIJSKIH PARAMETARA U TRAJNIM SVINJSKIM KOBASICAMA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:805599

Nujić, A. M. (2018). 'ODREĐIVANJE OSNOVNIH KEMIJSKIH PARAMETARA U TRAJNIM SVINJSKIM KOBASICAMA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 21 November 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:805599

Nujić AM. ODREĐIVANJE OSNOVNIH KEMIJSKIH PARAMETARA U TRAJNIM SVINJSKIM KOBASICAMA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2018 [cited 2019 November 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:805599

A. M. Nujić, "ODREĐIVANJE OSNOVNIH KEMIJSKIH PARAMETARA U TRAJNIM SVINJSKIM KOBASICAMA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:805599