undergraduate thesis
DETERMINATION OF BASIC CHEMICAL PARAMETERS IN PORK SAUSAGES

Ana Marija Nujić (2018)
Polytehnic in Pozega
Cite this document...

Nujić, A. M. (2018). ODREĐIVANJE OSNOVNIH KEMIJSKIH PARAMETARA U TRAJNIM SVINJSKIM KOBASICAMA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:805599

Nujić, Ana Marija. "ODREĐIVANJE OSNOVNIH KEMIJSKIH PARAMETARA U TRAJNIM SVINJSKIM KOBASICAMA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:805599

Nujić, Ana Marija. "ODREĐIVANJE OSNOVNIH KEMIJSKIH PARAMETARA U TRAJNIM SVINJSKIM KOBASICAMA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:805599

Nujić, A. M. (2018). 'ODREĐIVANJE OSNOVNIH KEMIJSKIH PARAMETARA U TRAJNIM SVINJSKIM KOBASICAMA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 26 June 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:805599

Nujić AM. ODREĐIVANJE OSNOVNIH KEMIJSKIH PARAMETARA U TRAJNIM SVINJSKIM KOBASICAMA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2018 [cited 2019 June 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:805599

A. M. Nujić, "ODREĐIVANJE OSNOVNIH KEMIJSKIH PARAMETARA U TRAJNIM SVINJSKIM KOBASICAMA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:805599