Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
INFLUENCE OF DIFFERENT LENGTHS OF MACERATION AND AMOUNT OF PLANT MATERIAL ON THE SENSORY PROPERTIES OF SWEET WORMWOOD BRANDY

Ivan Ivković (2018)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document

Ivković, I. (2018). UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE I KOLIČINE BILJNOG MATERIJALA NA SENZORNA SVOJSTVA TRAVARICE OD SLATKOG PELINA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:214153

Ivković, Ivan. "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE I KOLIČINE BILJNOG MATERIJALA NA SENZORNA SVOJSTVA TRAVARICE OD SLATKOG PELINA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:214153

Ivković, Ivan. "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE I KOLIČINE BILJNOG MATERIJALA NA SENZORNA SVOJSTVA TRAVARICE OD SLATKOG PELINA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:214153

Ivković, I. (2018). 'UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE I KOLIČINE BILJNOG MATERIJALA NA SENZORNA SVOJSTVA TRAVARICE OD SLATKOG PELINA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 22 January 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:214153

Ivković I. UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE I KOLIČINE BILJNOG MATERIJALA NA SENZORNA SVOJSTVA TRAVARICE OD SLATKOG PELINA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2018 [cited 2020 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:214153

I. Ivković, "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE I KOLIČINE BILJNOG MATERIJALA NA SENZORNA SVOJSTVA TRAVARICE OD SLATKOG PELINA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:214153

Islandora Bookmark - Please login to use this feature