undergraduate thesis
SPECIFICITY IN THE PRODUCTION OF FERMENTED MILK PRODUCTS IN MILK INDUSTRY "BIZ" U PLETERNICI

Kristina Martinović (2016)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Martinović, K. (2016). SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234

Martinović, Kristina. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234

Martinović, Kristina. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234

Martinović, K. (2016). 'SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234

Martinović K. SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2016 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234

K. Martinović, "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234