Scientific paper - Other
Changes in rheological properties of the blackberry puree with additions during storage in the refrigerator

Ergović, Maja; Obradović, Valentina; Škrabal, Svjetlana (2010)
Cite this document...

Ergović, M., Obradović, V. & Škrabal, S. (2010). Promjena reoloških svojstava kaše kupine sa dodacima tijekom skladištenja u hladnjaku. Proceedings of 2nd international conference "Vallis Aurea", focus on regional development (pp. 331-335). Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:421341

Ergović, Maja, et al. "Promjena reoloških svojstava kaše kupine sa dodacima tijekom skladištenja u hladnjaku." Proceedings of 2nd international conference "Vallis Aurea", focus on regional development, Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2010, pp. 331-335. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:421341

Ergović, Maja, Valentina Obradović and Svjetlana Škrabal. "Promjena reoloških svojstava kaše kupine sa dodacima tijekom skladištenja u hladnjaku." In Proceedings of 2nd international conference "Vallis Aurea", focus on regional development, 331-335. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2010. Accessed 2019 August 24. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:421341

Ergović, M., Obradović, V. and Škrabal, S. (2010) 'Promjena reoloških svojstava kaše kupine sa dodacima tijekom skladištenja u hladnjaku', Proceedings of 2nd international conference "Vallis Aurea", focus on regional development, Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, Požega, pp. 331-335. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:421341 (Accessed 24 August 2019)

Ergović M, Obradović V, Škrabal S. Promjena reoloških svojstava kaše kupine sa dodacima tijekom skladištenja u hladnjaku. Proceedings of 2nd international conference "Vallis Aurea", focus on regional development. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna; 2010. Pp. 331-335. [cited 2019 August 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:421341

M. Ergović, V. Obradović and S. Škrabal, "Promjena reoloških svojstava kaše kupine sa dodacima tijekom skladištenja u hladnjaku", Proceedings of 2nd international conference "Vallis Aurea", focus on regional development Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2010. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:421341 [Accessed: 24 August 2019]