Scientific paper - Original scientific paper
Influence of antioxidants on oxidative stability of beef tallow

Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Grgić, Štefica; Mrgan, Ana (2019)
Cite this document...

Moslavac, T., Jokić, S., Šubarić, D., Babić, J., Jozinović, A., Grgić, . & Mrgan, A. (2019). Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost goveđeg loja. Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21. (1), 52-59. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:731081

Moslavac, Tihomir, et al. "Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost goveđeg loja." Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 21, no. 1, 2019, pp. 52-59. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:731081

Moslavac, Tihomir, Stela Jokić, Drago Šubarić, Jurislav Babić, Antun Jozinović, Štefica Grgić and Ana Mrgan. "Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost goveđeg loja." Meso : prvi hrvatski časopis o mesu 21, no. 1 (2019): 52-59. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:731081

Moslavac, T., et al. (2019) 'Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost goveđeg loja', Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21(1), pp. 52-59. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:731081 (Accessed 24 August 2019)

Moslavac T, Jokić S, Šubarić D, Babić J, Jozinović A, Grgić , and sur.. Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost goveđeg loja. Meso : prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2019 [cited 2019 August 24];21(1):52-59. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:731081

T. Moslavac, et al., "Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost goveđeg loja", Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 21, no. 1, pp. 52-59, 2019. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:731081. [Accessed: 24 August 2019]