undergraduate thesis
INFLUENCE OF HOMOGENIZATION ON RHEOLOGICAL PROPERTIES OF SALAD MAYONNAISE WITH THE ADDITION OF PULP KIWI

Tajana Vukina (2016)
Polytehnic in Pozega
Cite this document...

Vukina, T. (2016). UTJECAJ HOMOGENIZACIJE NA REOLOŠKA SVOJSTVA SALATNE MAJONEZE S DODATKOM PULPE KIVIJA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:725387

Vukina, Tajana. "UTJECAJ HOMOGENIZACIJE NA REOLOŠKA SVOJSTVA SALATNE MAJONEZE S DODATKOM PULPE KIVIJA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:725387

Vukina, Tajana. "UTJECAJ HOMOGENIZACIJE NA REOLOŠKA SVOJSTVA SALATNE MAJONEZE S DODATKOM PULPE KIVIJA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:725387

Vukina, T. (2016). 'UTJECAJ HOMOGENIZACIJE NA REOLOŠKA SVOJSTVA SALATNE MAJONEZE S DODATKOM PULPE KIVIJA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 23 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:725387

Vukina T. UTJECAJ HOMOGENIZACIJE NA REOLOŠKA SVOJSTVA SALATNE MAJONEZE S DODATKOM PULPE KIVIJA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2016 [cited 2019 August 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:725387

T. Vukina, "UTJECAJ HOMOGENIZACIJE NA REOLOŠKA SVOJSTVA SALATNE MAJONEZE S DODATKOM PULPE KIVIJA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:725387