undergraduate thesis
DETERMINATION OF SUCROSE IN CHOCOLATE METHOD OF DUAL POLARIZATION

Marta Grgić (2016)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Grgić, M. (2016). ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894

Grgić, Marta. "ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894

Grgić, Marta. "ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894

Grgić, M. (2016). 'ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 24 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894

Grgić M. ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2016 [cited 2019 March 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894

M. Grgić, "ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894