undergraduate thesis
THE INFLUENCE OF DIFFERENT YEASTS ON VINE QUALITY OF CHARDONNAY 2016

Hrvoje Cesarec (2016)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Cesarec, H. (2016). UTJECAJ RAZLIČITIH VINSKIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA CHARDONNAY BERBA 2015. (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:862904

Cesarec, Hrvoje. "UTJECAJ RAZLIČITIH VINSKIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA CHARDONNAY BERBA 2015.." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:862904

Cesarec, Hrvoje. "UTJECAJ RAZLIČITIH VINSKIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA CHARDONNAY BERBA 2015.." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:862904

Cesarec, H. (2016). 'UTJECAJ RAZLIČITIH VINSKIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA CHARDONNAY BERBA 2015.', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 25 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:862904

Cesarec H. UTJECAJ RAZLIČITIH VINSKIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA CHARDONNAY BERBA 2015. [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2016 [cited 2019 August 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:862904

H. Cesarec, "UTJECAJ RAZLIČITIH VINSKIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA CHARDONNAY BERBA 2015.", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:862904