undergraduate thesis
DETERMINATION OF ALKALOIDS IN DIFFERENT MILK CHOCOLATES

Marija Dumančić (2016)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Dumančić, M. (2016). ODREĐIVANJE UDJELA ALKALOIDA U RAZLIČITIM MLIJEČNIM ČOKOLADAMA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:218277

Dumančić, Marija. "ODREĐIVANJE UDJELA ALKALOIDA U RAZLIČITIM MLIJEČNIM ČOKOLADAMA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:218277

Dumančić, Marija. "ODREĐIVANJE UDJELA ALKALOIDA U RAZLIČITIM MLIJEČNIM ČOKOLADAMA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:218277

Dumančić, M. (2016). 'ODREĐIVANJE UDJELA ALKALOIDA U RAZLIČITIM MLIJEČNIM ČOKOLADAMA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 17 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:218277

Dumančić M. ODREĐIVANJE UDJELA ALKALOIDA U RAZLIČITIM MLIJEČNIM ČOKOLADAMA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2016 [cited 2019 August 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:218277

M. Dumančić, "ODREĐIVANJE UDJELA ALKALOIDA U RAZLIČITIM MLIJEČNIM ČOKOLADAMA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:218277