prikaz prve stranice dokumenta ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE

Cindrić, Gabrijela (2017)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Cite this document

Cindrić, G. (2017). ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989

Cindrić, Gabrijela. "ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989

Cindrić, Gabrijela. "ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989

Cindrić, G. (2017). 'ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 10 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989

Cindrić G. ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2017 [cited 2020 August 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989

G. Cindrić, "ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989

Islandora Bookmark - Please login to use this feature