undergraduate thesis
STUDY YIELD STRESS AND VISCOSITY MILK CHOCOLATE

Kristina Lovrić (2017)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Lovrić, K. (2017). PROUČAVANJE GRANICE TEČENJA I VISKOZNOSTI MLIJEČNIH ČOKOLADA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:828913

Lovrić, Kristina. "PROUČAVANJE GRANICE TEČENJA I VISKOZNOSTI MLIJEČNIH ČOKOLADA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:828913

Lovrić, Kristina. "PROUČAVANJE GRANICE TEČENJA I VISKOZNOSTI MLIJEČNIH ČOKOLADA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:828913

Lovrić, K. (2017). 'PROUČAVANJE GRANICE TEČENJA I VISKOZNOSTI MLIJEČNIH ČOKOLADA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 25 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:828913

Lovrić K. PROUČAVANJE GRANICE TEČENJA I VISKOZNOSTI MLIJEČNIH ČOKOLADA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2017 [cited 2019 March 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:828913

K. Lovrić, "PROUČAVANJE GRANICE TEČENJA I VISKOZNOSTI MLIJEČNIH ČOKOLADA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:828913