prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA

Lesan, Vedrana
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Cite this document

Lesan, V. (2010). UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Lesan, Vedrana. "UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Lesan, Vedrana. "UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Lesan, V. (2010). 'UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 29 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Lesan V. UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2010 [cited 2020 October 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

V. Lesan, "UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Islandora Bookmark - Please login to use this feature