undergraduate thesis
UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA

Vedrana Lesan (2010)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Lesan, V. (2010). UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Lesan, Vedrana. "UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Lesan, Vedrana. "UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Lesan, V. (2010). 'UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Lesan V. UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2010 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

V. Lesan, "UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821