Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE

Ivana Platužić (2010)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document

Platužić, I. (2010). PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

Platužić, Ivana. "PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

Platužić, Ivana. "PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

Platužić, I. (2010). 'PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 05 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

Platužić I. PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2010 [cited 2020 April 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

I. Platužić, "PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

Islandora Bookmark - Please login to use this feature