prikaz prve stranice dokumenta PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE

Platužić, Ivana
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Cite this document

Platužić, I. (2010). PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

Platužić, Ivana. "PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

Platužić, Ivana. "PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

Platužić, I. (2010). 'PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 29 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

Platužić I. PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2010 [cited 2020 October 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

I. Platužić, "PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

Islandora Bookmark - Please login to use this feature