undergraduate thesis
PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE

Andrea Marković (2011)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Marković, A. (2011). PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković, Andrea. "PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković, Andrea. "PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković, A. (2011). 'PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 20 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković A. PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2011 [cited 2019 August 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

A. Marković, "PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530