prikaz prve stranice dokumenta PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE

Marković, Andrea
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Cite this document

Marković, A. (2011). PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković, Andrea. "PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković, Andrea. "PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković, A. (2011). 'PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 22 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković A. PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2011 [cited 2021 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

A. Marković, "PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Islandora Bookmark - Please login to use this feature