undergraduate thesis
UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA

Marina Švarc (2011)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Švarc, M. (2011). UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Švarc, Marina. "UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Švarc, Marina. "UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Švarc, M. (2011). 'UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 24 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Švarc M. UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2011 [cited 2019 August 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

M. Švarc, "UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065