undergraduate thesis
PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA

Anđela Filipović (2011)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Filipović, A. (2011). PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374

Filipović, Anđela. "PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374

Filipović, Anđela. "PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374

Filipović, A. (2011). 'PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 22 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374

Filipović A. PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2011 [cited 2019 March 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374

A. Filipović, "PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374