undergraduate thesis
INFLUENCE OF WHEY AND MILK FAT ON RHEOLOGICAL PROPERTIES OF MILK CHOCOLATE

Matea Zaler (2012)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Zaler, M. (2012). UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266

Zaler, Matea. "UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266

Zaler, Matea. "UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266

Zaler, M. (2012). 'UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 25 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266

Zaler M. UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2012 [cited 2019 March 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266

M. Zaler, "UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266