undergraduate thesis
STUDY OF RHEOLOGICAL PROPERTIES OF DIFFERENT MILK CHOCOLATES

Antonija Kruljac (2012)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Kruljac, A. (2012). PROUČAVANJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA RAZLIČITIH MLIJEČNIH ČOKOLADA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:554256

Kruljac, Antonija. "PROUČAVANJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA RAZLIČITIH MLIJEČNIH ČOKOLADA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:554256

Kruljac, Antonija. "PROUČAVANJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA RAZLIČITIH MLIJEČNIH ČOKOLADA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:554256

Kruljac, A. (2012). 'PROUČAVANJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA RAZLIČITIH MLIJEČNIH ČOKOLADA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 24 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:554256

Kruljac A. PROUČAVANJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA RAZLIČITIH MLIJEČNIH ČOKOLADA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2012 [cited 2019 March 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:554256

A. Kruljac, "PROUČAVANJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA RAZLIČITIH MLIJEČNIH ČOKOLADA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:554256