prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH

Kuharić, Ana (2011)
Polytehnic in Pozega

Cite this document

Kuharić, A. (2011). UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590

Kuharić, Ana. "UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590

Kuharić, Ana. "UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590

Kuharić, A. (2011). 'UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 06 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590

Kuharić A. UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2011 [cited 2020 August 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590

A. Kuharić, "UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590

Islandora Bookmark - Please login to use this feature