undergraduate thesis
UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI

Kristina Gulikorić (2009)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Gulikorić, K. (2009). UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Gulikorić, Kristina. "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Gulikorić, Kristina. "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Gulikorić, K. (2009). 'UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 26 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Gulikorić K. UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2009 [cited 2019 March 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

K. Gulikorić, "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360