prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI

Gulikorić, Kristina (2009)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Cite this document

Gulikorić, K. (2009). UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Gulikorić, Kristina. "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Gulikorić, Kristina. "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Gulikorić, K. (2009). 'UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 14 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Gulikorić K. UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2009 [cited 2020 August 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

K. Gulikorić, "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Islandora Bookmark - Please login to use this feature