undergraduate thesis
UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI

Nikolina Erstić (2009)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Erstić, N. (2009). UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214

Erstić, Nikolina. "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214

Erstić, Nikolina. "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214

Erstić, N. (2009). 'UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 24 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214

Erstić N. UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2009 [cited 2019 August 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214

N. Erstić, "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214