undergraduate thesis
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA

Antonija Čeme (2011)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Čeme, A. (2011). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Čeme, Antonija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Čeme, Antonija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Čeme, A. (2011). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 27 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Čeme A. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2011 [cited 2019 March 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

A. Čeme, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886