prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA

Čeme, Antonija
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Cite this document

Čeme, A. (2011). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Čeme, Antonija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Čeme, Antonija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Čeme, A. (2011). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 20 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Čeme A. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2011 [cited 2022 May 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

A. Čeme, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Please login to the repository to save this object to your list.