undergraduate thesis
INFLUENCE OF DIFFERENT TECHNOLOGICAL PROCEDURES DURING FERMENTATION ON QUALITY OF MERLOT

Amalija Šubara (2012)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Šubara, A. (2012). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Šubara, Amalija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Šubara, Amalija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Šubara, A. (2012). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 23 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Šubara A. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2012 [cited 2019 August 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

A. Šubara, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601