prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT

Šubara, Amalija
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Cite this document

Šubara, A. (2012). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Šubara, Amalija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Šubara, Amalija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Šubara, A. (2012). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 27 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Šubara A. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2012 [cited 2022 May 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

A. Šubara, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Please login to the repository to save this object to your list.