undergraduate thesis
INFLUENCE OF FERMENTATION ON QUALITY OF MUSCAT

Marina Merkl (2012)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Merkl, M. (2012). UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Merkl, Marina. "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Merkl, Marina. "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Merkl, M. (2012). 'UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 24 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Merkl M. UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2012 [cited 2019 March 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

M. Merkl, "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713