undergraduate thesis
CHEMICAL PARAMETERS DURING FRESH COTTAGE CHEESE PRODUCTION

Anamarija Bračko (2017)
Polytehnic in Pozega
Cite this document...

Bračko, A. (2017). KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652

Bračko, Anamarija. "KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652

Bračko, Anamarija. "KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652

Bračko, A. (2017). 'KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 25 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652

Bračko A. KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2017 [cited 2019 March 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652

A. Bračko, "KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652