prikaz prve stranice dokumenta SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI

Poljan, Andrea
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Cite this document

Poljan, A. (2017). SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274

Poljan, Andrea. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274

Poljan, Andrea. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274

Poljan, A. (2017). 'SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 05 August 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274

Poljan A. SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2017 [cited 2021 August 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274

A. Poljan, "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274

Islandora Bookmark - Please login to use this feature