Poljan, A. (2017). SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274
Poljan, Andrea. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274
Poljan, Andrea. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274
Poljan, A. (2017). 'SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 19 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274
Poljan A. SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2017 [cited 2021 January 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274
A. Poljan, "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274