undergraduate thesis
INFLUENCE OF TWO DIFFERENT ALCOHOL BASE, ON SENSORY PROPERTIES OF SOUR CHERRY LIQUEUR

Tomislav Štimac (2017)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Štimac, T. (2017). UTJECAJ DVA RAZLIČITA BAZNA ALKOHOLA NA SENZORSKA SVOJSTVA LIKERA OD VIŠANJA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:168726

Štimac, Tomislav. "UTJECAJ DVA RAZLIČITA BAZNA ALKOHOLA NA SENZORSKA SVOJSTVA LIKERA OD VIŠANJA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:168726

Štimac, Tomislav. "UTJECAJ DVA RAZLIČITA BAZNA ALKOHOLA NA SENZORSKA SVOJSTVA LIKERA OD VIŠANJA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:168726

Štimac, T. (2017). 'UTJECAJ DVA RAZLIČITA BAZNA ALKOHOLA NA SENZORSKA SVOJSTVA LIKERA OD VIŠANJA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 25 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:168726

Štimac T. UTJECAJ DVA RAZLIČITA BAZNA ALKOHOLA NA SENZORSKA SVOJSTVA LIKERA OD VIŠANJA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2017 [cited 2019 March 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:168726

T. Štimac, "UTJECAJ DVA RAZLIČITA BAZNA ALKOHOLA NA SENZORSKA SVOJSTVA LIKERA OD VIŠANJA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:168726