undergraduate thesis
POLYPHENOLS AND ANTIOXIDANT ACTIVITY IN STRAWBERRY PUREES DURING STORAGE IN FREEZER

Ivana Ostojčić (2017)
Polytehnic in Pozega
Cite this document...

Ostojčić, I. (2017). POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757

Ostojčić, Ivana. "POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757

Ostojčić, Ivana. "POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757

Ostojčić, I. (2017). 'POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757

Ostojčić I. POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2017 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757

I. Ostojčić, "POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757