undergraduate thesis
INFLUENCE OF DIFFERENT SOUR CHERRY VARIETIES AND MACERATION TIME ON SENSORY CHARACTERISTICS OF THE SOUR CHERRY LIQUEURS

Darija Žigić (2018)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document

Žigić, D. (2018). UTJECAJ RAZLIČITIH SORTI VIŠANJA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE LIKERA OD VIŠANJA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320957

Žigić, Darija. "UTJECAJ RAZLIČITIH SORTI VIŠANJA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE LIKERA OD VIŠANJA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320957

Žigić, Darija. "UTJECAJ RAZLIČITIH SORTI VIŠANJA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE LIKERA OD VIŠANJA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320957

Žigić, D. (2018). 'UTJECAJ RAZLIČITIH SORTI VIŠANJA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE LIKERA OD VIŠANJA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 19 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320957

Žigić D. UTJECAJ RAZLIČITIH SORTI VIŠANJA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE LIKERA OD VIŠANJA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2018 [cited 2019 September 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320957

D. Žigić, "UTJECAJ RAZLIČITIH SORTI VIŠANJA I DUŽINE MACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE LIKERA OD VIŠANJA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320957