undergraduate thesis
INFLUENCE OF DIFFERENT MACERATION TIME ON SENSORY CHARACTERISTICS OF BISKA BRANDY

Mateja Čeliković (2018)
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department
Cite this document...

Čeliković, M. (2018). UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA RAKIJE BISKE (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:077036

Čeliković, Mateja. "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA RAKIJE BISKE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:077036

Čeliković, Mateja. "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA RAKIJE BISKE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:077036

Čeliković, M. (2018). 'UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA RAKIJE BISKE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 24 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:077036

Čeliković M. UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA RAKIJE BISKE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2018 [cited 2019 March 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:077036

M. Čeliković, "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA RAKIJE BISKE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:077036