završni rad
KONTINUIRANA FERMENTACIJA I DESTILACIJA MELASE

Nenad Dujmić (2016)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Dujmić, N. (2016). KONTINUIRANA FERMENTACIJA I DESTILACIJA MELASE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:291780

Dujmić, Nenad. "KONTINUIRANA FERMENTACIJA I DESTILACIJA MELASE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:291780

Dujmić, Nenad. "KONTINUIRANA FERMENTACIJA I DESTILACIJA MELASE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:291780

Dujmić, N. (2016). 'KONTINUIRANA FERMENTACIJA I DESTILACIJA MELASE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 24.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:291780

Dujmić N. KONTINUIRANA FERMENTACIJA I DESTILACIJA MELASE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 24.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:291780

N. Dujmić, "KONTINUIRANA FERMENTACIJA I DESTILACIJA MELASE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:291780