Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
ANALIZA KVALITETE PŠENIČNOG BRAŠNA TIP 1100

Zvonimir Špoljar (2018)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad

Špoljar, Z. (2018). ANALIZA KVALITETE PŠENIČNOG BRAŠNA TIP 1100 (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:826207

Špoljar, Zvonimir. "ANALIZA KVALITETE PŠENIČNOG BRAŠNA TIP 1100." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:826207

Špoljar, Zvonimir. "ANALIZA KVALITETE PŠENIČNOG BRAŠNA TIP 1100." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:826207

Špoljar, Z. (2018). 'ANALIZA KVALITETE PŠENIČNOG BRAŠNA TIP 1100', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 13.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:826207

Špoljar Z. ANALIZA KVALITETE PŠENIČNOG BRAŠNA TIP 1100 [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 13.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:826207

Z. Špoljar, "ANALIZA KVALITETE PŠENIČNOG BRAŠNA TIP 1100", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:826207

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.