prikaz prve stranice dokumenta MIKROBIOLOŠKO ISPITIVANJE TRAJNIH KOBASIČARSKIH PROIZVODA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
MIKROBIOLOŠKO ISPITIVANJE TRAJNIH KOBASIČARSKIH PROIZVODA

Medvarić, Marinela
Veleučilište u Požegi

Citirajte ovaj rad

Medvarić, M. (2018). MIKROBIOLOŠKO ISPITIVANJE TRAJNIH KOBASIČARSKIH PROIZVODA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:007210

Medvarić, Marinela. "MIKROBIOLOŠKO ISPITIVANJE TRAJNIH KOBASIČARSKIH PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:007210

Medvarić, Marinela. "MIKROBIOLOŠKO ISPITIVANJE TRAJNIH KOBASIČARSKIH PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:007210

Medvarić, M. (2018). 'MIKROBIOLOŠKO ISPITIVANJE TRAJNIH KOBASIČARSKIH PROIZVODA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 28.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:007210

Medvarić M. MIKROBIOLOŠKO ISPITIVANJE TRAJNIH KOBASIČARSKIH PROIZVODA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 28.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:007210

M. Medvarić, "MIKROBIOLOŠKO ISPITIVANJE TRAJNIH KOBASIČARSKIH PROIZVODA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:007210

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.