završni rad
PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA

Sara Pajtak (2018)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Pajtak, S. (2018). PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194

Pajtak, Sara. "PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194

Pajtak, Sara. "PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194

Pajtak, S. (2018). 'PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 26.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194

Pajtak S. PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 26.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194

S. Pajtak, "PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194