završni rad
UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA

Marija Kristić (2018)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Kristić, M. (2018). UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267

Kristić, Marija. "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267

Kristić, Marija. "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267

Kristić, M. (2018). 'UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 21.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267

Kristić M. UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 21.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267

M. Kristić, "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE NA SENZORNA SVOJSTVA LIKERA NA BAZI ORAHA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609267