Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE I KOLIČINE BILJNOG MATERIJALA NA SENZORNA SVOJSTVA TRAVARICE OD SLATKOG PELINA

Ivan Ivković (2018)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad

Ivković, I. (2018). UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE I KOLIČINE BILJNOG MATERIJALA NA SENZORNA SVOJSTVA TRAVARICE OD SLATKOG PELINA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:214153

Ivković, Ivan. "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE I KOLIČINE BILJNOG MATERIJALA NA SENZORNA SVOJSTVA TRAVARICE OD SLATKOG PELINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:214153

Ivković, Ivan. "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE I KOLIČINE BILJNOG MATERIJALA NA SENZORNA SVOJSTVA TRAVARICE OD SLATKOG PELINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:214153

Ivković, I. (2018). 'UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE I KOLIČINE BILJNOG MATERIJALA NA SENZORNA SVOJSTVA TRAVARICE OD SLATKOG PELINA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 22.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:214153

Ivković I. UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE I KOLIČINE BILJNOG MATERIJALA NA SENZORNA SVOJSTVA TRAVARICE OD SLATKOG PELINA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 22.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:214153

I. Ivković, "UTJECAJ RAZLIČITIH DUŽINA MACERACIJE I KOLIČINE BILJNOG MATERIJALA NA SENZORNA SVOJSTVA TRAVARICE OD SLATKOG PELINA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:214153