završni rad
SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI

Kristina Martinović (2016)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Martinović, K. (2016). SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234

Martinović, Kristina. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234

Martinović, Kristina. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234

Martinović, K. (2016). 'SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 24.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234

Martinović K. SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 24.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234

K. Martinović, "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA U MLJEKARI "BIZ" U PLETERNICI", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:425234