završni rad
ODREĐIVANJE KVALITETE KUPINOVOG VINA KEMIJSKOM I SENZORSKOM ANALIZOM

Tomislav Filjević (2010)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad...

Filjević, T. (2010). ODREĐIVANJE KVALITETE KUPINOVOG VINA KEMIJSKOM I SENZORSKOM ANALIZOM (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:823041

Filjević, Tomislav. "ODREĐIVANJE KVALITETE KUPINOVOG VINA KEMIJSKOM I SENZORSKOM ANALIZOM." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:823041

Filjević, Tomislav. "ODREĐIVANJE KVALITETE KUPINOVOG VINA KEMIJSKOM I SENZORSKOM ANALIZOM." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:823041

Filjević, T. (2010). 'ODREĐIVANJE KVALITETE KUPINOVOG VINA KEMIJSKOM I SENZORSKOM ANALIZOM', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 17.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:823041

Filjević T. ODREĐIVANJE KVALITETE KUPINOVOG VINA KEMIJSKOM I SENZORSKOM ANALIZOM [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 17.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:823041

T. Filjević, "ODREĐIVANJE KVALITETE KUPINOVOG VINA KEMIJSKOM I SENZORSKOM ANALIZOM", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:823041