završni rad
PRIMJENA KONTROLIRANE ATMOSFERE ZA SKLADIŠTENJE JABUKA I KRUŠAKA TVRTCI VEGAFRUIT D.O.O.

Ivana Nekić (2011)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad...

Nekić, I. (2011). PRIMJENA KONTROLIRANE ATMOSFERE ZA SKLADIŠTENJE JABUKA I KRUŠAKA TVRTCI VEGAFRUIT D.O.O. (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:138553

Nekić, Ivana. "PRIMJENA KONTROLIRANE ATMOSFERE ZA SKLADIŠTENJE JABUKA I KRUŠAKA TVRTCI VEGAFRUIT D.O.O.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:138553

Nekić, Ivana. "PRIMJENA KONTROLIRANE ATMOSFERE ZA SKLADIŠTENJE JABUKA I KRUŠAKA TVRTCI VEGAFRUIT D.O.O.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:138553

Nekić, I. (2011). 'PRIMJENA KONTROLIRANE ATMOSFERE ZA SKLADIŠTENJE JABUKA I KRUŠAKA TVRTCI VEGAFRUIT D.O.O.', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 17.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:138553

Nekić I. PRIMJENA KONTROLIRANE ATMOSFERE ZA SKLADIŠTENJE JABUKA I KRUŠAKA TVRTCI VEGAFRUIT D.O.O. [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 17.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:138553

I. Nekić, "PRIMJENA KONTROLIRANE ATMOSFERE ZA SKLADIŠTENJE JABUKA I KRUŠAKA TVRTCI VEGAFRUIT D.O.O.", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:138553