završni rad
PRAĆENJE PROIZVODNJE ČOKOLADE PREMA MIKROBIOLOŠKIM KRITERIJIMA

Milan - Dado Malenica (2014)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Malenica, M. D. (2014). PRAĆENJE PROIZVODNJE ČOKOLADE PREMA MIKROBIOLOŠKIM KRITERIJIMA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:657417

Malenica, Milan Dado. "PRAĆENJE PROIZVODNJE ČOKOLADE PREMA MIKROBIOLOŠKIM KRITERIJIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:657417

Malenica, Milan Dado. "PRAĆENJE PROIZVODNJE ČOKOLADE PREMA MIKROBIOLOŠKIM KRITERIJIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:657417

Malenica, M. D. (2014). 'PRAĆENJE PROIZVODNJE ČOKOLADE PREMA MIKROBIOLOŠKIM KRITERIJIMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 17.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:657417

Malenica MD. PRAĆENJE PROIZVODNJE ČOKOLADE PREMA MIKROBIOLOŠKIM KRITERIJIMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2014 [pristupljeno 17.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:657417

M. D. Malenica, "PRAĆENJE PROIZVODNJE ČOKOLADE PREMA MIKROBIOLOŠKIM KRITERIJIMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:657417