završni rad
UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA

Bruno Šporčić (2019)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Šporčić, B. (2019). UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635

Šporčić, Bruno. "UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635

Šporčić, Bruno. "UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635

Šporčić, B. (2019). 'UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635

Šporčić B. UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2019 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635

B. Šporčić, "UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635