završni rad
UTJECAJ SORTE LJEŠNJAKA NA ISKORIŠTENJE ULJA PREŠANJEM VIJČANOM PREŠOM KOMET CA 59 G

Juraj Kovačević (2019)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Kovačević, J. (2019). UTJECAJ SORTE LJEŠNJAKA NA ISKORIŠTENJE ULJA PREŠANJEM VIJČANOM PREŠOM KOMET CA 59 G (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957611

Kovačević, Juraj. "UTJECAJ SORTE LJEŠNJAKA NA ISKORIŠTENJE ULJA PREŠANJEM VIJČANOM PREŠOM KOMET CA 59 G." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957611

Kovačević, Juraj. "UTJECAJ SORTE LJEŠNJAKA NA ISKORIŠTENJE ULJA PREŠANJEM VIJČANOM PREŠOM KOMET CA 59 G." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957611

Kovačević, J. (2019). 'UTJECAJ SORTE LJEŠNJAKA NA ISKORIŠTENJE ULJA PREŠANJEM VIJČANOM PREŠOM KOMET CA 59 G', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957611

Kovačević J. UTJECAJ SORTE LJEŠNJAKA NA ISKORIŠTENJE ULJA PREŠANJEM VIJČANOM PREŠOM KOMET CA 59 G [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2019 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957611

J. Kovačević, "UTJECAJ SORTE LJEŠNJAKA NA ISKORIŠTENJE ULJA PREŠANJEM VIJČANOM PREŠOM KOMET CA 59 G", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:957611