završni rad
ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE

Marta Grgić (2016)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Grgić, M. (2016). ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894

Grgić, Marta. "ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894

Grgić, Marta. "ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894

Grgić, M. (2016). 'ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 25.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894

Grgić M. ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 25.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894

M. Grgić, "ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894