završni rad
USPOREDBA KLASIČNE I CHARMAT METODE U PROIZVODNJI PJENUŠAVIH VINA

Natalija Horvat (2016)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Horvat, N. (2016). USPOREDBA KLASIČNE I CHARMAT METODE U PROIZVODNJI PJENUŠAVIH VINA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:959241

Horvat, Natalija. "USPOREDBA KLASIČNE I CHARMAT METODE U PROIZVODNJI PJENUŠAVIH VINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:959241

Horvat, Natalija. "USPOREDBA KLASIČNE I CHARMAT METODE U PROIZVODNJI PJENUŠAVIH VINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:959241

Horvat, N. (2016). 'USPOREDBA KLASIČNE I CHARMAT METODE U PROIZVODNJI PJENUŠAVIH VINA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 25.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:959241

Horvat N. USPOREDBA KLASIČNE I CHARMAT METODE U PROIZVODNJI PJENUŠAVIH VINA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 25.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:959241

N. Horvat, "USPOREDBA KLASIČNE I CHARMAT METODE U PROIZVODNJI PJENUŠAVIH VINA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:959241