završni rad
UTJECAJ SASTOJAKA NA REOLOŠKA SVOJSTVA MAJONEZE

Ante Pazman (2016)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad...

Pazman, A. (2016). UTJECAJ SASTOJAKA NA REOLOŠKA SVOJSTVA MAJONEZE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330368

Pazman, Ante. "UTJECAJ SASTOJAKA NA REOLOŠKA SVOJSTVA MAJONEZE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330368

Pazman, Ante. "UTJECAJ SASTOJAKA NA REOLOŠKA SVOJSTVA MAJONEZE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330368

Pazman, A. (2016). 'UTJECAJ SASTOJAKA NA REOLOŠKA SVOJSTVA MAJONEZE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330368

Pazman A. UTJECAJ SASTOJAKA NA REOLOŠKA SVOJSTVA MAJONEZE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330368

A. Pazman, "UTJECAJ SASTOJAKA NA REOLOŠKA SVOJSTVA MAJONEZE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330368