Znanstveni rad - Ostalo
Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva

Obradović, Valentina; Ergović Ravančić, Maja; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Odak, Petra (2018)

Citirajte ovaj rad

Obradović, V., Ergović Ravančić, M., Škrabal, S., Marčetić, H. i Odak, P. (2018). Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva. Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation (str. 295-301). Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118

Obradović, Valentina, et al. "Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva." Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2018, str. 295-301. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118

Obradović, Valentina, Maja Ergović Ravančić, Svjetlana Škrabal, Helena Marčetić i Petra Odak. "Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva." U Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, 295-301. Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2018. Citirano 08.08.2020.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118

Obradović, V., et al. (2018) 'Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva', Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, Požega, str. 295-301. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118 (Datum pristupa: 08.08.2020.)

Obradović V, Ergović Ravančić M, Škrabal S, Marčetić H, Odak P. Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva. Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation. Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna: ; 2018. Str. 295-301. [pristupljeno 08.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118

V. Obradović, M. Ergović Ravančić, S. Škrabal, H. Marčetić i P. Odak, "Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva", Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2018. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118 [Citirano: 08.08.2020.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.