Znanstveni rad - Ostalo
Tradicija proizvodnje i konzumacije slavonske šunke

Mrgan, Ana; Kanjka, Željko; Soldo, Tomislav (2018)
Citirajte ovaj rad

Mrgan, A., Kanjka, . i Soldo, T. (2018). Tradicija proizvodnje i konzumacije slavonske šunke. Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation (str. 275-283). Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039040

Mrgan, Ana, et al. "Tradicija proizvodnje i konzumacije slavonske šunke." Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2018, str. 275-283. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039040

Mrgan, Ana, Željko Kanjka i Tomislav Soldo. "Tradicija proizvodnje i konzumacije slavonske šunke." U Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, 275-283. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2018. Citirano 14.10.2019.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039040

Mrgan, A., Kanjka, . i Soldo, T. (2018) 'Tradicija proizvodnje i konzumacije slavonske šunke', Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, Požega, str. 275-283. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039040 (Datum pristupa: 14.10.2019.)

Mrgan A, Kanjka , Soldo T. Tradicija proizvodnje i konzumacije slavonske šunke. Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna; 2018. Str. 275-283. [pristupljeno 14.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039040

A. Mrgan, . Kanjka i T. Soldo, "Tradicija proizvodnje i konzumacije slavonske šunke", Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2018. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039040 [Citirano: 14.10.2019.]