završni rad
ANALIZA KVALITETE KRUŠNOG BRAŠNA

Ana Anić (2016)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Anić, A. (2016). ANALIZA KVALITETE KRUŠNOG BRAŠNA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:911959

Anić, Ana. "ANALIZA KVALITETE KRUŠNOG BRAŠNA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:911959

Anić, Ana. "ANALIZA KVALITETE KRUŠNOG BRAŠNA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:911959

Anić, A. (2016). 'ANALIZA KVALITETE KRUŠNOG BRAŠNA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:911959

Anić A. ANALIZA KVALITETE KRUŠNOG BRAŠNA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:911959

A. Anić, "ANALIZA KVALITETE KRUŠNOG BRAŠNA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:911959