završni rad
PRAĆENJE KAKVOĆE VODE U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA

Marino Mlinarić (2016)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Mlinarić, M. (2016). PRAĆENJE KAKVOĆE VODE U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:102024

Mlinarić, Marino. "PRAĆENJE KAKVOĆE VODE U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:102024

Mlinarić, Marino. "PRAĆENJE KAKVOĆE VODE U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:102024

Mlinarić, M. (2016). 'PRAĆENJE KAKVOĆE VODE U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 24.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:102024

Mlinarić M. PRAĆENJE KAKVOĆE VODE U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 24.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:102024

M. Mlinarić, "PRAĆENJE KAKVOĆE VODE U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:102024